Colau cancel·la el concert als balcons després de les crítiques dels artistes

«El projecte Barcelona, ens en sortirem no es farà. Des de la tristesa per la cancel·lació d’un projecte que s’havia engegat amb la millor de les intencions». Amb aquestes paraules ho ha anunciat Ada Colau a les seues xarxes socials.

Grups com Txarango anunciaven mitjançant les xarxes socials que es desvinculaven del concert ja que «sentim que el cost de l’acció es molt elevat (200.000€) i que aquests diners es podrien destinar a acompanyar iniciatives mes regeneratives i sostenibles per un sector com el nostre on creadors i músics estan en situació de ruina». També han volgut remarcar que el cost de la seua actuació era de 1.500 euros.

Txarango va ser un dels grups que primer es van desvincular del projecte.

El consistori, al vore el malestar que s’havia generat, ha anunciat que retirava els diners públics del projecte per poder salvar-lo, tot i això, han decidit que no es celebrarà. «Hem intentat reformular la proposta amb la implicació de El Terrat, que s’ha ofert a què tirés endavant sense suposar cap despesa de diners públics. Així i tot, valorant el malestar general, els organitzadors decidim cancelar» diu l’alcaldessa.

L’alcaldessa ha concluit el comunicat dient que tot i que «qualsevol iniciativa pública ha d’estar exposada a crítiques i l’exigència de transparència», no s’ha de normalitzar «la política del linxament, l’insult i la polarització’».

«El pressupost que es va fer públic, que ja es va dir que era aproximat i que no estava tancat, cobria els catxets dels artistes, convenientment contractats, el dels tècnics, realitzadors i productors. També s’invertia en mesures de seguretat i sanitàries» manifesta El Terrat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s