Txarango cancel·la la gira d’«El gran circ» i anuncia el seu quart disc

«La gira d’“El gran circ” hauria de començar les properes setmanes i, com és evident, ens veiem obligats a cancel·lar-la. Si més no, tal i com estava prevista.» amb aquestes paraules ho han anunciat mitjançant les seues xarxes socials.

També, han manifestat que «Estem treballant de valent per donar una resposta a tota aquesta situació, intentant veure en què podem reconvertir la nostra gira. No és una tasca senzilla ja que no sabem quan i com es podran dur a terme esdeveniments musicals en directe. Tenim per davant un futur molt incert però estem totalment compromesos en programar nous concerts per acollir a totes les persones que tenen la seva entrada i, com és evident, retornar els diners a totes aquelles que així ho vulguin o no puguin venir a aquests nous concerts.»

Els catalans, també han aprofitat el comunicat per a anunciar que el Clownia Festival es trasllada al 2021 i les entrades que va adquirir el públic per a aquest any, seran valides també per a la pròxima edició. També oferiran l’opció de poder retornar-la, tant per al Clownia Festival com per a tota la gira.

Txarango al Clownia Festival

L’última notícia que han anunciat, però no menys important, és la data de llançament del seu 4t disc, que serà el 19 de juny.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s