Circuit Viu!: el nou cicle de concerts que pretén omplir les sales valencianes

L’Associació Valenciana de Sales de Música en directe En Viu! ha impulsat aquest projecte, que busca dinamitzar el sector musical, fomentar la cultura de club i el retorn del públic a les sales de música.

Amb un format ampliat de circuit que arriba a 18 sales de la Comunitat, el ‘Circuit Viu!’ es proposa establir-se com un cicle anual que permeta incidir i dinamitzar els diversos sectors de la indústria musical valenciana: artistes, mànagers i sales d’exhibició. Després d’un llarg període d’inestabilitat de l’activitat cultural presencial, a través d’aquest projecte s’intenta reactivar l’activitat d’artistes valencians reconeguts i novells, com són Cactus, Novembre Elèctric… i combinar-los amb grups procedents d’altres zones de l’Estat.

Així mateix, es persegueix donar suport al teixit de sales privades del País Valencià. Els clubs i sales de música són els llocs per excel·lència on els grups es formen i maduren musicalment. La immensa majoria de grups musicals que actualment participen en els grans festivals van tenir els seus inicis a les sales de música. Una programació diversa i paritària En la confecció de la programació s’han tingut en compte criteris de qualitat musical, varietat estilística, paritat de gènere i diversitat de procedència geogràfica.

Amb este circuit també s’intenta incidir en la importància que tenen les fórmules públic-privades i els models col·laboratius per a dinamitzar l’activitat cultural. En aquest sentit, ‘Circuit Viu!’ compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura i l’Ajuntament de València.

Associació En Viu!

L’Associació En Viu! va nàixer el 2013 per a promoure els concerts i espectacles musicals en directe en locals oberts al públic, i aconseguir el reconeixement cultural de les sales privades de música a la Comunitat Valenciana. En l’actualitat 21 sales formen part d’aquest col·lectiu professional que impulsa l’homogeneïtzació i regularització de les condicions i llicències per tal d’afavorir la creació i el manteniment d’espais professionals per a la música en viu.

Més informació a https://enviu.es/qui-som/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s