Un Kakifest per tornar a reviure

El Diluvi durant el Kakifest. Fotografia de Julio Cebolla

«Tornes a reviure». Amb eixes paraules definia Flora, cantant del Diluvi, el retorn als espectacles amb públic. El Kakifest de Carlet, com ja va ocòrrer al 2019, va tornar a oferir una nit molt agradable a les més de 200 persones que compraren la seua entrada. El Tio la Careta va ser l’encarregat d’iniciar l’espectacle. I quina sort, perquè l’actuació del grup que fusiona el rock, l’ska i el punk va encendre la flama d’un espectacle que prometia molt i que no va decebre ningú. Portaven quasi un any sense actuar, però no va ser cap impediment per a oferir un gran show i per matenir al públic alçat durant tota l’hora de concert. «Ha sigut brutal, estar de tornada és molt especial per a tots», declarava Vicent Climent, trombonista del grup.

Canvi de protagonista, però no de guió. Torn per al Diluvi, plat fort de la jornada, que ja des de l’inici tocaren les cançons més estimades pels fans. I Tu, Sols Tu, Alegria o Tendresa Insubmisa feien el delit de l’espectador, en el que va resultar una experiència auditiva i festiva magnífica.

Hora de tancar aquesta nova edició del Kakifest de la millor manera possible. Jazzwoman posava el punt final a la nit amb el seu rap crític i feminista, amb una gran connexió amb el públic i amb un desplegament escènic brutal. La foto grupal amb el públic després de l’actuació i les paraules d’agraïment de Jazzwoman tancaven el festival de Carlet.

Després del concert, Flora, cantant del Diluvi es mostrava eufòrica. «Per a nosaltres, gaudir del feedback amb el públic és essencial, tornes a reviure». El panorama musical s’està revitalitzant i en Carlet es va poder presenciar un Kakifest que, més que mai, ens va retornar la vida.

One Comment Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s