Tenda presenta la seua nova creació: Última generació(n)

Els joves artistes han tret a la llum el seu nou disc que compta amb les col·laboracions de Smoking Souls i Valira

D’esquerra a dreta: Guillem Magraner, Martín Tarrasó, Evarist Caselles i Claudi Penalba.

El grup de rock Tenda va publicar fa dos dies el seu segon àlbum musical Última Generació(n). Dos anys després de l’eixida del seu primer disc, els joves artistes han tret a la llum una nova creació, més madura i profunda respecte al contingut de les lletres i amb un to crític que apunta en diverses direccions.

El disc està format per deu cançons, cinc de les quals ja coneixíem: Tard (amb Smoking Souls), Fe cega, Poble Dorm, Humo i Tan mal (amb Valira). A aquestes se sumen 2050, Xics, Vidres Trencats, Carn Fresca i U.G. amb una duració total de 38 minuts i 52 segons.

Com ja és habitual en ells, a les seues cançons combinen el valencià i el castellà indistintament per a transmetre els seus sons i missatges. A més a més, com succeeix a l’anterior àlbum, el guitarrista del grup, Claudi Penalba, té protagonisme com a veu principal en una de les obres (en aquest cas Poble Dorm). «Aquest disc és millor que l’anterior. Com a artistes, sempre intentem evolucionar i aprendre cada dia», declarava Claudi Penalba, que va destacar Xics com una de les seues cançons preferides del nou disc.

Martín Tarrasó (veu principal), Claudi Penalba (guitarrista), Evarist Caselles (baixista) i Guillem Magraner (bateria) són els components d’aquest grup que continua creixent dins del panorama valencià i que consta d’una fan base sòlida i contrastada, i que ha fet un pas endavant amb Última generació(n).

Àlbum complet

Ací vos deixem dues de les plataformes on podreu escoltar el nou disc:

Canal Youtube de Tenda: https://www.youtube.com/channel/UCMcedy5Ufl1eceeflttgRwQ

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6q67yxb78jnAUnVXrbZBHS?si=lmijaUyNQlibht3Ke3Df9g

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s