Preguntes i dubtes sobre el Festivern: Les 10 coses imprescindibles que has de saber

Ací vos deixem un recull de la informació principal de l’esdeveniment més important de la música en valencià

Festivern 2019-2020

El festival per excel·lència de la música en valencià està cada vegada més prop. Després d’haver-se confirmat tots els grups que hi tocaran, és torn de resoldre les preguntes més freqüents que tothom es pot plantejar amb relació al funcionament i dinàmiques del Festivern.

A continuació, la llista de les 10 coses imprescindibles que has de saber per a estar ben informat de tot:

1- La pandèmia obliga a prendre diverses mesures. Per accedir a l’esdeveniment és necessari complir almenys un dels quatre requisits marcats per l’organització, entre ells tindre el certificat de vacunació europeu o el de presentar una PCR o prova d’antígens amb resultat negatiu.

2- Com no podia ser d’altra manera, l’ús de la mascareta serà obligatori, sempre que no estigues ni bevent ni menjant.

3- El càmping serà un recinte acotat. Per tal de controlar l’aforament i el respecte de la distància de seguretat, aquest any el càmping comptarà amb mesures més estrictes de control i vigilància de l’espai del càmping.

4- En relació amb l’anterior, s’establiran una sèrie d’hores en les quals estarà permés l’accés a la zona d’acampada malgrat tenir l’abonament sense dret a càmping. Fora d’aquests horaris, l’accés serà restringit.

5- Si t’has comprat l’entrada, però per qualsevol motiu no hi pots acudir i vols vendre-la, el canvi de nom és ben senzill. Escriu un email a info@codetickets.com. amb l’assumpte “Canvi de nom entrades Festivern” i ells et faran la gestió sense cost addicional.

6- Si ets menor de 18 anys, pots acudir al Festivern sense cap problema, sempre que complisques els requisits marcats per l’organització i emplenes el formulari pertinent. Per a obtenir més informació consulta el següent enllaç: https://www.festivern.com/menors/.

7- Els menors de 10 anys poden acudir de manera gratuïta, encara que des del Festivern no aconsella la presència de xiquets a causa dels horaris nocturns, la quantitat de gent que hi va, la limitació d’espai i l’alt volum de la música.

8- Si eres dels que va als festivals en furgoneta o camper, l’organització ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Tavernes per a la cessió d’un carrer on es puguen aparcar aquests vehicles sense perill de ser multats, amb un espai per a unes 70 furgonetes que s’aniran disposant per ordre d’arribada.

9- Hi haurà transport públic constant des del festival fins a la platja i fins a l’estació de RENFFE. La línia regular d’autobusos anomenada “La Marina” augmentarà el nombre d’autobusos i la freqüència de pas d’aquests.

10- Si només vols anar un dia, l’organització deixa oberta la possibilitat d’adquirir entrades exclusivament per al dia que cadascú vulga. No obstant això, aquest fet es produirà sempre que no s’esgoten les entrades per als abonaments.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s