Visca Vivers, dia 1r: Obrint la porta amb un colp de Maluks

Una pandèmia després, el Jardí de Vivers torna a inundar-se de música en les nits d’estiu. Més de 25 artistes i grups estan cridats a ocupar l’escenari durant aquesta nova edició. Leiva, Residente, Zoo, Rigoberta Bandini o els joves de Tenda són només alguns dels noms que omplen els cartells que tal vegada han vist per tota la ciutat. Però tot té un començament i, des d’Altaveu Musical, hem pogut ser testimonis d’aquest.

La música versionada de The Beatles sonava mentre el públic entrava per primera vegada al recinte. Quan les veus de Lenon i McCartney es van fer callar, els altaveus van donar pas a la música Morada i Negra de Maluks. Les quatre artistes van oferir un concert enèrgic, en el qual les seues cantants no van deixar de moure’s per l’escenari, dificultant, possiblement, el treball dels fotògrafs, però posant el llistó alt per a la resta d’artistes.

Sembla que Núria, Marina, Laura i Maria, les quatre integrants del grup, tenen el do de ser les primeres. Tal com ha ocorregut amb els Concerts de Vivers, Maluks també van ser les protagonistes de la peça que va obrir aquest mitjà. Per aquest motiu, no podíem perdre l’oportunitat de tornar a parlar amb elles.

Segons conta Núria, malgrat tot el que van ballar, després d’acabar el concert les seves forces no van minvar ni una mica. “No sabíem si vindria gent o no.. de sobte hem vist moltíssima gent, que coneixem i no, i ho han donat tot i han respost super bé. I això és el que més energia dona”, celebrava la vocalista.

Sobre futurs projectes, no en diuen massa, perquè no tenen per costum omplir l’agenda més del compte. “Tenim bastantes dates confirmades. Però nosaltres una cosa que reivindiquem és que, a part de Maluks, cadascuna té els seus projectes i els seus treballs. Per això moltes vegades prioritzem la nostra salut mental i emocional a ‘petarnos’ de concerts i acabar totes rebentades”, explicava Núria, satisfeta amb la forma en la qual el grup gestiona els seus temps.

Anteposar la salut dels membres no sol ser allò habitual, i malgrat aquest fet, aconsegueixen continuar creixent dia a dia, concert a concert. “Tot es basa en la comunicació. Cadascuna exposa les seves prioritats i, sobre la base d’això, formem el calendari del grup”. I, així i tot, aquest estiu podrem gaudir-les a Picanya (15 de juliol), l’Iboga Summer (28 de juliol), Elx (11 d’agost) o Igualada (26 d’agost), entre altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s