ACTUALITAT

El Pirata Rock 2020 tanca definitivament el seu cartell

Oques Grasses i SFDK han sigut les darreres confirmacions. El Pirata Rock tanca definitivament el seu cartell per a l’edició més estranya de la seua història. La crisi sanitària derivada de l’arribada de la COVID-19 ha comportat una situació d’incertesa en tot el panorama cultural que feia indicar que aquest any no gaudiríem de cap… Read more “El Pirata Rock 2020 tanca definitivament el seu cartell”

Txarango publica ‘A la deriva’, un avanç del seu últim disc

El grup català ens avança la primera cançó de l’àlbum que presentaran el dia 19 de juny. Txarango ens presenta el videoclip A la deriva, el primer single que ix a la llum del nou disc Vent i ales. A la cançó, seguint la línia dels discs anteriors, es combinen frases d’amor i de reivindicació. Txarango ha aconseguit crear un estil… Read more “Txarango publica ‘A la deriva’, un avanç del seu últim disc”

El Pirata Rock se celebrarà els dies 3,4 i 5 de setembre

El festival previst per als dies 16,17 i 19 de juliol canvia les dates per a la primera setmana de setembre a causa de la impossibilitat de celebrar-se en la situació actual. En el dia d’ahir, després de molt de temps d’incertesa, els organitzadors del Pirata Rock han tret un comunicat en el qual anunciaven l’ajornament del… Read more “El Pirata Rock se celebrarà els dies 3,4 i 5 de setembre”