ACTUALITAT

Zoo i Pupil·les són els escollits per a cantar el 8 d’octubre a Alzira.

Alzira no falla a la cita anual per a celebrar la festivitat del 9 d’octubre. Com cada any, el poble d’Alzira acollirà a centenars de persones que gaudiran d’un concert que és tot un clàssic del panorama musical dels últims temps. I no serà un esdeveniment qualsevol. Zoo, el grup més popular de la música… Read more “Zoo i Pupil·les són els escollits per a cantar el 8 d’octubre a Alzira.”

Askama publica el seu nou single «Asmorsar»

Els de Bellreguard ens presenten la seua quarta cançó, plena de crítica social. Askama, grup de música en valencià nascut en plena pandèmia, ha publicat el seu nou single «asmorsar». Els de Bellreguard continuen fent música de caràcter reivindicatiu, amb una forta càrrega de crítica social i amb l’ús dels elements típics del folklore valencià.… Read more “Askama publica el seu nou single «Asmorsar»”

El Pirata Rock 2020 tanca definitivament el seu cartell

Oques Grasses i SFDK han sigut les darreres confirmacions. El Pirata Rock tanca definitivament el seu cartell per a l’edició més estranya de la seua història. La crisi sanitària derivada de l’arribada de la COVID-19 ha comportat una situació d’incertesa en tot el panorama cultural que feia indicar que aquest any no gaudiríem de cap… Read more “El Pirata Rock 2020 tanca definitivament el seu cartell”