ENTREVISTES

El Tio la Careta: «Cada vegada és més rellevant cantar i parlar en valencià i sentir-nos orgullosos de la nostra llengua i de la nostra història»

El grup procedent d’Alaquàs fa un repàs de la seua trajectòria en el sector musical El Tio la Careta són una colla d’amics que, cansats de la banda del seu poble (Alaquàs), decidiren fer el pas i convertir-se en grup. Malgrat l’èxit que estan tenint, continuen cantant i tocant per a ells, per amor a… Read more “El Tio la Careta: «Cada vegada és més rellevant cantar i parlar en valencià i sentir-nos orgullosos de la nostra llengua i de la nostra història»”

La Fúmiga: «Ara hem de suportar tota la pressió i expectatives que s’han creat cap a la música en valencià»

Tot gran grup amaga una gran història al darrere. I, en aquest cas, ens trobem davant una de les bones. Una colla d’amics que tocaven junts per animar la gent del seu poble i que han acabat per convertir-se en tot un fenomen musical. Amb més de 26.000 seguidors a Instagram i cançons amb quasi… Read more “La Fúmiga: «Ara hem de suportar tota la pressió i expectatives que s’han creat cap a la música en valencià»”

MALUKS: «Feminisme és poder ser lliure en tots els sentits»

Quatre joves amb ganes, il·lusió i una idea molt clara: divertir la gent i, al mateix cop, concienciar-la d’allò realment important. El feminisme, les reivindicacions socials i la igualtat són els trets característics de les cançons de Maluks, un dels grups revelació del panorama musical valencià i que, des de les veus de Marina, Núria… Read more “MALUKS: «Feminisme és poder ser lliure en tots els sentits»”