El Pirata Rock “comença” en la Plaça de bous de València

Oques Grasses, Figa Flawas, Sa Pena i Sandra Monfort seran els encarregats d’oferir un espectacle únic, la prèvia al famós festival de Gandia

L’estiu sempre ens porta una gran oferta de festivals, tal com vos comentàrem al nostre resum de festivals, i segur que has comprat entrades per a més d’un. Si eres dels que van comprar l’entrada del Pirata Rock de Gandia i veus complicat esperar fins a juliol ho tens fàcil… perquè el pròxim 25 de maig pots viure la presentació del festival, en forma de concert, en la Plaça de Bous de València.

Aquesta festa prèvia comptarà amb la participació de grups com Oques Grasses, Figa Flawas, Sa Pena i Sandra Monfort. Si no eres tant fan d’Oques Grasses com nosaltres, has de saber que el grup català aprofitarà per a presentar a València el seu sisé disc d’estudi: Fruit del deliri. Un disc que ho està petant i que en la seua primera setmana de vida va aconseguir més de 5 milions de reproduccions en totes les plataformes de música.

La festa no serà poca cosa, perquè l’escenari també vibrarà amb un dels grups més de moda del panorama actual als Països Catalans, els extraordinaris Figa Flawas. En Altaveu Musical ens al·lucina l’actitud d’aquest grup, que sap connectar perfectament amb el públic més jove. Temes actuals i una fusió d’estils que et farà mantindre l’èxtasi de manera continuada durant tota la nit. La seua última proposta, La Calçotada, assegura un concert inoblidable en un escenari com el de la Plaça de Bous de València.

També Sandra Monfort, amb el seu estil musical particular que demostra la fusió de la música folklòrica i el pop dels huitanta, i Sa Pena, un grup conformat per artistes de la Marina i la Safor, deixaran la seua empremta en la prèvia d’aquest festival.

Deixa un comentari